Boerhaave,

Ontwerp voor een uitbouw te Amsterdam.

team: studio Stephan Schagen en Karel de Boer


ecologische architect Uitbreiding woonhuis renovatie groen dak accoya Amsterdam
ecologische architect hout detail UItbouw woonhuis renovatie groen dak accoya Amsterdam
plattegrond UItbouw woonhuis renovatie groen dak accoya Amsterdam
doorsnede UItbouw woonhuis renovatie groen dak accoya Amsterdam

Verborgen architectuur,

In de binnenstad van Amsterdam heeft Studio Stephan Schagen een kleine ruimtelijke uitbouw ontworpen. Met de uitbouw wordt de kleine tuin onderdeel van het woonhuis. De ervaring van licht en ruimte op de kleine schaal. De uitbouw is gemaakt van het zeer duurzame accoya hout. De overgang van binnen naar buiten wordt geaccentueerd door de terrazzo vensterbanken. Op het dak is een daktuin aangelegd.

 

Voor meer informatie over dit of andere projecten van studio Stephan Schagen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Studio Studio Stephan Schagen kun je ook volgen op Instagram. "een klein platform voor de fascinatie van een plek"

 

Terug naar projecten

 

P>